www.ruski-masla.com е уеб сайт за предоставяне на техническа и ценова информация на продуктите,които предлагаме.

Указаната цена на отделната стока е за 1 брой и е с ддс. без включена в тази стойност цена за доставка.Поръчката може да се направи  по телефон:0898555030/0876506603 или на имейл:autoaditiv@abv.bg. Възможно е несъответствие в цената указана в сайта и магазините  на фирмата.

Клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка  и срок за доставка.С цел-да не се оскъпяват допълнително продуктите на нашите клиенти,ние  ги изпращаме  от офис на куриер.Доставките се извършват чрез  фирмите-Еконт експрес,Спиди на посочен от Вас адрес или офис на куриера. При получаване на стоката,Вие получавате,фискален бон или фактура(при поискване) и заплащате на куриера нейната стойност плюс разходите за доставка.

Посочването на неверен(сгрешен адрес) и/или телефонен номер, прави поръчката невалидна и тя не обвързва ruski-masla.com със задължението за изпълнение на доставката.Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ruski-masla.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. Може да си закупите стока и  от  магазина  на адрес:гр. Пловдив  ж-к Тракия, комплекс Перла ул.Вълко Шопов 2a. Възможно е някои продукти, да не се предлагат и да не са достъпни в момента. За повече информация  се свържете с нас на посочените телефон,email.

Потребителя има право да се откаже от поръчаната стока в срок до 14  дни от получаване на стоката в случай , че не е използвана,не е нарушена нейната цялост и условията по чл.55 от ЗЗП. Извършването на рекламации е само в момента на доставката. Разноските по връщане на стока са  за сметка на купувача.

Потребителите на ruski-masla.com нямат право да , разпространяват или ползват текстове, картини, или части от сайта,без изричното и писменно разрешение на АУТО АДИТИВ ЕООД.

-нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация.

-нямат право да правят снимки на екрана и копират текст от сайта без изрично разрешение на АУТО АДИТИВ ЕООД

-нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, , разпространяване на вируси и др.
ruski-masla.com(АУТО АДИТИВ ЕООД) има правото да променя цените и условията по  всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

 

С уважение:

АУТО АДИТИВ ЕООД  – всички права запазени

 тел.0898 555 030.

email:autoaditiv@abv.bg