3ton  TM-106-Plamet(Пламет)1 брой за до 2 литра масло

Металоплакираща добавка за ръчна( механична)скоростна кутия,редуктор,деференциал,раздатка и хидравлика.

Руска нанотехнология.

Преди повече от 40 години, през 1956 г., съветските учени Д. Н. Гаркунов и И. В. Крагелски,
откриват  феноменът на селективно пренасяне на метални йони по време на триене, който по -късно е наречен „ефект на безизносване“

При използване на добавката Plamet(Пламет), в резултат на самоорганизиращи се процеси по време на триене, спонтанно се образува тънък метален, неокисляващ сервовитен филм (от латинското Servo witte- спасяване на живот), които създава условие на безизносване.
Въстановява нормалната работа и износването на механични  скоростни кутии,редуктори,раздатъчни кутии,дифренциали и хидравлики без ремонт.
Незаменимо средство за въстановяване и предотвратяване на преждевременно износване на предавателни възли, скоростни кутии и задни мостове на превозни средства. Добавката допринася за значително намаляване на  температурата в зоните на триене на зъбните предавки, лагери и синхронизатори.Намалява шума и улеснява превключването.Намалява вибрациите.Възтановява компрометираните участъци по зъбните колела. Удължава живота на трансмисионните възли до два пъти.Запазва си ефекта до 40-50 хиляди км.Безвредна за синхронизатори.Позволява функционирането на скоростите за известно време дори при аварийна загуба на масло.

Начин на приложение в хидравлика на автомобил: Загрейте автомобила до работна температура и фиксирайте волана в права позиция.След това загасете.Раклатете енергично за 10-15 секунди 1бр.3ton  TM-106-Plamet(Пламет) и добавете във казанчето за  хидравлична течност.Оставете да работи на място за 5 минути без да въртите волана.
Начин на приложение в трансмисия-Разбийте енергично флакона в продължение на 20 секунди.Налейте в маслото на скоростната кутия,раздатката или дифренциала.Ако шумът е само на определена(от най- ниските предавки),желателно е да се кара само на нея около  километър.
Дозировка1 брой за до 2 литра масло.При по-голямо износване(за което може да свидетелства  шум) –2броя.
Разфасовка: 100мл