Телефон за поръчки 0898 555 030

Специализирани смазки

  • 3ton  ТМ-123 Смазка за редукторни(трансмисионни) предавки Висококачествената специализирана смазка,се препоръчва за гресиране  в редуктори,ъглови предавки на тримери,моторни коси,храсторези,редукторни бормашини,шлайфмашини и др. Използването и значително повишава степента на защита на предавките от корозия и повишава цялостния срок на експлоатация на оборудването.Тази новост  притежава високи характеристики.Има ниска течливост, което позволява дори и най-малкото количество от този продукт равномерно да се разпределени по цялата повърхност, изискваща смазване. Препоръчва се за използване в всички механични устройства,които са подложени на високи натоварвания.Препоръчва се смазване на всеки 15-20 часа при  работа с съответното оборудване. Разфасовка:100гр.
  • 3ton  TM-121 При работа, инструмента (например длето),извършва надлъжни движения.Най голямото натоварване е в зоната на контакт вътре в патронника.Точно там настъпва износване,като за тази цел е нужна качествена смазка.Едновременно предпазва от проникване на бетон в патронника,а той е силно абразивен. Специализираната смазка е предназначена за защита на опашките на свредлата и патронниците на всички видове бормашини,перфоратори,къртачи,адаптери,хидравлични чукове и др. от прах и износване. Благодарение на специалния пакет присадки,тя има отлично представяне при голямо натоварване. -Икономична. -Устойчива на вода и шокови удари. -Прекрасна защита от корозия. -Консервационни свойства. -Защитава детайлите от преждевременно износване,като удължава  живота им. -Понижава триенето и вибрациите. Използването на некачественни или неподходящи смазки,води до по-бързо повреждане на инструментите. Разфасовка:100гр.
  • Изчерпан
    Температурен диапазон на приложение: -50 до +50°C. и до 100°C (в разтопена форма) Препоръчва се:като консервиращо и антикорозионно покритие за автомобилни и оръжейни повърхности. Отличителни характеристики : - 100% защитава метала от корозия в морска вода, солена мъгла и серен диоксид; - притежава повишена адхезия към метал, не се отмива с вода. Как се прилага: Пуш.сало, трябва да се доведе до желаната консистенция преди употреба. Един от най-лесните начини е загряването. Буркан с грес се поставя директно върху електрическа печка или се поставя на водна баня. Когато придобие течна консистенция, съставът бързо се нанася с четка върху повърхност, почистена от мръсотия и ръжда. След втвърдяване смазката се сгъстява и образува плътен защитен слой, предотвратяващ корозия и ръжда. Този метод е добър в горещо лятно време – смазката остава в състояние, подходящо за приложение по-дълго. Можете да получите течен лубрикант, като го разредите до желаната плътност със силно летлив разтворител, като бензин. След изпаряване на разтворителя лубрикантът придобива първоначалната си консистенция. Предимството на този метод е, че лубрикантът остава течен за дълго време. Основните недостатъци са високата опасност от пожар и токсичността. Друг начин е да смесите греста с трансмисионно масло. В същото време съставът става течен и запазва консистенцията си през целия експлоатационен живот.   Опаковка: 2 кг кутия