Телефон за поръчки 0898 555 030

Нови продукти

 • Изчерпан
  Преобразувател на ръжда с цинк. Rust solvent Zn+   Предназначен да модифицира корозията и ефективно да защитава  повърхностните детайли на автомобилите, строителни метални  конструкции, навеси и покриви, тръби, водопроводни тръби, газопроводи, мостове,хидротехнически съоръжения, кейове и платформи, строителни машини, железопътния транспорт, селскостопанска техника и други метални изделия, експлоатирани в агресивна промишлена атмосфера в умерен, тропически и студен климат.Активните цинкови йони стъпват в реакция с ръждиви продукти,модифицират ги  и преобразуват железния оксид в устойчив на корозия металоорганичен слой.Върху него може да се нанася грунд, боя или друго функционално покритие. Наличието на активни цинкови йони дава възможност за допълнителна защита на повърхността,като се удължава срока на експлоатация на металните повърхности. По информация от клиенти,превъзхожда по ефективност всички аналози на пазара. Указания за употреба: Преди да нанесете е необходимо,да премахнете ронливият слой ръжда,смазка или др.замърсявания.Разклатете и нанесете в 2 слоя на чиста и обезмаслена повърхност при температура на окръжаващата среда не по-ниска от +10° C.След обработка с ръждопреобразувателя,преди да нанесете боя, металната повърхност може да се измие с вода и подсуши.Боядисването трябва да стане в рамките на същия ден а повърхноста да е суха. Разфасовка: 550мл.  
 •   Премиум синтетично  моторно масло MID SAPS, разработено за специално за максимално високите изисквания на автомобилите Peugeot ,Citroen,Toyota,Honda,Subaru,Fiat и др.Предназначено за високо форсирани бензиновите и дизелови (леки и лекотоварни,джипове,миниванове и др. )  двигатели с турбо и без   с вградени модерни трипътни TWC катализатори или филтри за твърди частици (DPF).Oтговаря на изискванията за масло с нисък и стабилен вискозитет при високи температури, и едновременно с това стабилен маслен филм.Маслото гарантира икономия на гориво, ниска степен на износване и удължаване на живота на филтрите за твърди частици и катализаторите. ACEA A5/B5-16, ACEA C2-16, API SN/CF, PEUGEOT/CITROEN PSA B712290, Fiat 9.55535 S1, Iveco 18-1811 class S1, Honda, Toyota , Subaru, Suzuki.     Разфасовка 1л.  
 • INA Ultra Star FE 5W-30
  Общо описание - Приложение
  INA Ultra Star FE 5W-30 е Висококачествено напълно синтетично двигателно масло с ниска пепелност-LOW SAPS,
  предназначено за използване във най новите бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили и микробуси,
  оборудвани с модерни трипътни катализатори(TWC) и филтри за твърди частици (DPF). Подходящо за модерените
  двигатели на VAG ГРУПАТА-Volkswagen,Ауди,Сеат,Шкода.Порше и др.с Longlife Service, включително PD TDI.
  Маслото осигурява изключителна чистота на двигателя, значително намалява износването на компонентите на
  двигателя и образуване на сажди и депозити. Неговата отлична окислителна и термична стабилност дава възможност
  за удължени интервали за смяна на маслото.Допринася за намаляване на потреблението на масло и гориво.Надхвърля
  изискванията за икономия на гориво от Volkswagen.Маслото успешно решава проблема с високото натоварване на 
  смазването между инжектора и разпределителният вал.Ниското съдържание на сулфатна пепел увеличава живота на
  двигателя.Гарантира ефективно смазване при изключително високи температури и позволява лесно стартиране при
  ниска температура
  Интервал за смяна на масло: според препоръките на производителя на двигателя / автомобила.
  Одобрения на спецификации
  ACEA C3-16
  Volkswagen 504.00 / 507.00
  Mercedes-benz MB-229.51
  BMW Longlife-04
  Porsche c30
  
  РАЗФАСОВКА: 1литър
  Свойства INA Ultra Star FE
  Заснемане
 • Изчерпан
  3ton ТР-107-PRO-Series Предназначена за бързо и надеждно свързване, ремонт, уплътняване на фуги, както и за възстановяване на загубени фрагменти от продукти от черни и цветни метали, работещи при температури от -60 ° C до + 150 ° C.Съдържа активен метализиращ компонент, който подобрява свързването. Може да се използва и за работа с пластмаса, стъкло, керамика и дърво в различни комбинации. Осигурява надежден ремонт в условия на висока влажност, на мокри и мазни повърхности, при ниски температури (до -10 ° C), при условие че сместа се омесва в топло помещение. Опаковка - 55 g
 • Изчерпан
  3ton ТС-552 Професионалният спрей с активна пяна е иновативен декарбонизатор  за почистване на компресионни бутални пръстени(сегменти), клапани, всмукателен тракт и горивна камера .Също може да се почиства:EGR клапа,турбо и детайли от алуминий,стомана и чугун. Предимства: Намалява консумацията на масло и освобождава сегментите.Намалява отделянето на вредни емисии. Разтваря високо въглеродните отлагания.

  1. Стабилна активна пяна

  Благодарение на 360 градусовата дюза,пяната се раздува равномерно навсякъде ,като извършва контакт и с горната част на горивната камера.Утаява се по-бавно и следователно въздейства на отлаганията по-дълго.

  2. Обработка по формула 5 * 5

  Максимална ефективност на почистване се постига чрез третиране на цилиндрите 5 пъти за 5 минути. Общо време за обработка: около 30 минути.

  3. Икономичност

  1 бутилка от 400 мл е достатъчна за 12-20 цилиндъра.в зависимост  кубатурата на двигателя Например, да обработите: 3 четирицилиндрови или 2 шестцилиндрови двигателя

  Инструкция за употреба:

  За почистване на  горивната камера

  1. Загрейте двигателя до работна температура.Развийте запалителните свещи-за бензин или подгревни или дюзи за дизел.Откачете датчика за регулиране на запалването и комутатора.Нагласете буталата в средно положение.
  2. Напръскайте добре състава през отвора на свещта, докато се напълни  с пяна.
  3. Оставете състава да реагира с отлаганията за 5-7 минути, след което повторете стъпки 2 и 3. Препоръчват се 5 повторения.
  4. Изпомпете остатъците от състава с примеси с помощта на шлаух и спринцовка, издухайте го със сгъстен въздух.
  5. Покрийте всички отвори на свещите с парцал, за да предотвратите пръските да попаднат върху боята.
  6. Завъртете двигателя със стартера за 3-4 пъти по  3-4 секунди с натиснат докрай педал на газта.
  7. Инсталирайте всички запалителни свещи,,кабели и бобини.
  8. Стартирайте двигателя и го оставете да работи за 5-10 минути. От изпускателната тръба може да излезе повече от обичайното-гъст дим. Необходимо е да се увеличат оборотите на двигателя няколко пъти до 3000-4000 об / мин, докато димът намалее.
  9. При силно замърсени двигатели се препоръчва процедурата да се повтори след 10 хиляди км.
  10. След това е силно препоръчително  да смените двигателното масло и филтъра. За да предпазите и възстановите ДВГ от износване, препоръчваме да използвате Металоплакираща добавка за двигател: 3ton TM-105 Пламет(Plamet)

  За почистване на всмукателния колектор

  1. Загрейте двигателя до работна температура, разкачете пластмасовата част на всмукателния колектор.
  2. Препоръчва се обработваемите клапани да се поставят в затворено положение.
  3. Напръскайте състава във всмукателния колектор на главата на цилиндъра, докато се напълни напълно с пяна.
  4. След като пяната се утаи, оставете състава да реагира със саждите за 5-7 минути, след което повторете стъпки 3 и 4. Препоръчват се 5 повторения.
  5. Отстранете остатъците от примесите с парцал, след което издухайте колектора със сгъстен въздух. Избягвайте контакт с кожата, очите, лигавиците.
  6. Сглобете отново всмукателния колектор, след което се препоръчва и почистване на горивната камера.
  Използвайте спрея при температура,не по–ниска от +10°C 400мл.  
 • LUXE 10W-40 Газ-Метан

  12.00 лв.43.00 лв.
  Всесезонно универсално моторно масло GAS 10W-40 полусинтетично  предназначено специално за двигатели, работещи на природен газ, както на втечнен петрол (пропан-бутан смес, LPG), така и на компресиран (метан,CNG) газ. Област на приложение: Предназначено за използване в двигатели на автомобили, микробуси и лекотоварни автомобили от местно и чуждестранно производство, работещи на газ, може да се използва и в конвенционални бензинови и дизелови двигатели. СЪОТВЕТСТВА на ИЗИСКВАНИЯТА SAE 10W-40 API SJ/CF, ACEA A2/B2-98 Температурен диапазон за използване: от -30°C до +40°C (10W-40) ОПАКОВКА 1л, 4л
 • Където други-аналогични продукти не могат да ни помогнат,остава да пробваме ТЕЧЕН ГАЕЧЕН КЛЮЧ с молибден Изключително ефикасен продукт.Използва се широко в автосервизите и бита. Проектиран за ефективно разделяне на ръждясали и залепнали части на крепежни елементи, без да ги поврежда. Може да се използва за смазване на скърцащи панти, пружини,ключалки, включително в ежедневието. Прониквайки в дълбочина в пролуките между частите, омекотява и разтваря ръждата, като бързо възстановява подвижността на резбовите връзки. Измества влагата, като предпазва от повторна корозия. Съдържащият се в състава молибденов дисулфид образува тънък филм, осигуряващ максимална защита на контактуващите елементи, намалявайки триенето. Разфасовка - 335 мл.
 • Благодарение на подобрената формула на активната пяна, ефективно почиства упоритите замърсявания. Премахва петна и възстановява загубения цвят. Създава проникващ слой пяна, който остава на повърхността, не абсорбира и не се оттича, което ви позволява да почиствате седалките, тапицерията на вратите,тавана и пода. Освежава и ароматизира въздуха. Код - TC-541 Вместимост - 520 мл
 • Изчерпан
  NLGI 2,,DIN 51825 KP2P-30
  Описание: цвят-Син Високотемпературна комплексна грес, формулирана от висококачествени парафинови базови масла, предназначена да осигури отлични характеристики при високи температури, добра адхезия, структурна стабилност и устойчивост на измиване. Тази грес има високо ниво на химическа стабилност и осигурява отлична защита от корозия. Характерна особеност на лубриканта е високата му точка на капене. Смазката запазва своите характеристики при температура от -30 до 150 градуса и може да се използва и за краткотрайни пикове до 200 градуса.Свойства🏁 Висока устойчивост на измиване с вода. 🏁 Отлична адхезия и структура от една част, осигуряваща превъзходна лепливост, без течове и удължени интервали за смяна. 🏁 Отлична защита срещу ръжда и корозия дори при условия на висока влажност и киселинност. 🏁 Отлична устойчивост на термично, структурно и окислително разграждане при приложения с висока температура осигурява удължен живот на смазката и превъзходна защита на лагерите 🏁 Добрите свойства против износване и EP осигуряват надеждна защита на смазаното оборудване дори при високи скорости на плъзгане и ударни натоварвания. Приложение 🏆 Подвижни лагери на главини на колелата на тежкотоварни автомобили. 🏆 Подвижни лагери на машини и механизми. 🏆 Сачмени лагери, плъзгащи лагери, шлици. 🏆 Механизми с обратно движение. 🏆 Машини и механизми, работещи в условия на висока влажност 🏆 Други зъбни колела, водачи, механизми на автомобили, трактори, верижни превозни средства, багери, булдозери, строителна техника, минни машини, електрически машини, при които се изисква използването на подобен клас смазочни материали.

  Туба с обем 400гр.
 • INA Lancol ST 200

  Минерално смазочно масло за смазване на вериги на верижни триони.
  Характеризира се с отлична адхезия,съдържа добавки против износване
  и има много добри нискотемпературни свойства,които позволяват използване при зимни условия.
  Особено се препоръчва за вериги за триони Stihl.
  Отговаря на спецификациите:
  ISO 6743-1 L-AC
  Разфасовка:1 литър