Телефон за поръчки 0898 555 030

Зимни,лятни течности и други

Начало/Зимни,лятни течности и други
  • 3ton T-025 Силиконова смазка Рол-он( за икономично и прецизно нанасяне).С дълготраен ефект. Силиконовата смазка се използва за обработка на гумените уплътнения на вратите,люка, багажника и капака на колата.Използва се и в бита-врати,уплътн.на прозорците,гаражи и др. Предотвратява замръзването и залепването на гумените уплътнения,тяхното разкъсване и естественото стареене и напукване .Образува устойчив и водоотблъскващ полимерен слой. Рол-она е много  икономичен-достатъчен за обработка на всичките гумени уплътнения на няколко автомобила. Редовното му използване възвръща еластичността и удължава живота на гумените уплътнения и пластмасови детайли.С дълготраен ефект. Работен диапазон : от -40 ° C до + 200 ° C Начин на приложение:Нанесете върху чиста и суха повърхност. Разфасовка - 50мл.
  • Високо ефективно средство за размразяване и предотвратяване от замръзване на ключалки-автомобилни (врати, багажник),катинари, секретни брави и др. Предпазва от корозия и смазва . Ефективно неутрализира от ключалките и други подобни устройства-замръзнала вода и предотвратява повторно замръзване. Разфасовка Т-010 - 60мл..
  • В състава му са включени натурални и синтетични восъци,които надеждно защитават боята на автомобила от агресивни влияния на околната среда . Възстановява първоначалния блясък и предпазва от избледняване на цветовете . Ефективно средство за дълбоко и щадящо измиване на каросерията на автомобила и другите покрития . Мощната пяна разтваря и най- упоритите замърсявания , прах, смоли , сол, следи от насекоми.Високо ефективен при обработка на винил, алуминий, хром и стъкло.При изплакване с вода, не оставя следи. Биологично чист състав . Разфасовка - 550 мл
  • 3ton T-500 Лятна течност за чистачки-концентрат Благодарение на  съдържащите ПАВ- повърхностно-активни добавки, ефективно почиства стъклото от пътния прах, сажди и мръсотия. Обезмаслява стъклената и  работната повърхност на чистачките,като не оставя следи  Не вреди на изделия от каучук и металните части на колата. Специалните антикорозионни добавки защитават миячната система  от корозия. С концентрат - 354 мл от продукта могат да получат до 35 литра готова течност. Разфасовка-354 мл.
  • 3ton Антидъжд -  TB-700 Invisible wipers Достатъчно е да нанесете 3ton Антидъжд върху предното  стъкло и ще можете да се насладите на перфектна видимост. Прави шофирането по-безопасно и  подобрява видимостта.Управлявайте превозното средство, дори и без да пускате  чистачките, като по този начин удължавате живота им. Състава не оставя следи и петна  по повърхността. Колкото по-често се използва,толкова по-добре стъклото устоява на мръсотия и износване.Мръсотията и кишата ще ви създават по-малко неудобства, като почти не се задържат върху третираните повърхности.След обработка покритието се задържа  дълго.Един флакон е достатъчен за минимум 10 третирания на стъклото-няколко години. Може да обработите също,страничните и задните стъкла,огледалата,шлемове,както и плочките в банята,душ-кабини,мивки,външните стъкла на дома и др. И между другото,значително ще намали консумацията на течност за чистачки. Начин на приложение:Нанесете равномерно върху добре почистено и сухо стъкло. Разнесете го   по цялата повърхност.Оставете да престои минутка и полирайте с памучен парцал. За още по-добър ефект,може да повторите процедурата. Разфасовка: 200мл.
  • 3ton TP-125 Известно е, че микро дефекти като драскотини,дълбоко вкоренена мръсотия и др. неизбежно се появяват по превозното средство по време на неговата екслоатация. Това неизбежно води не само до влошаване на външния вид, но също така допринася за агресивното действие на околната върху автомобила. Ефективно средство за защита на каросерията на автомобила, като се гарантира отстраняването на не големи драскотини по повърхностите, упорити петна, избледняване и дефекти по боята. В допълнение, пастата полира боята, като и  придава перфектен блясък. Не съдържа силикон. Разфасовка:110гр.
  • 3ton ТР-127 Паста за полиране на фарове,стопове и мигачи. Head lamp polish   Предназначена за отстраняване на повърхностни драскотини, следи от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи на слънцето и химично разграждане. Използва се за полиране на прозрачните пластмаси по автомобила (потъмнели фарове, мигачи, стопове, и др.). Възстановява  тяхната прозрачност. Указания за употреба:Нанесете върху чиста повърхност тънък слой от пастата.После с памучен парцал полирайте с кръгообразни движения- отначало леко после по силно.След това избършете.ТОВА Е.Една тубичка е достатъчна за минимум 10-15 фара в зависимост от тяхната  големина. Разфасовка:110гр.
  • 3ton TH-650   Пулверизатор Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумени уплътнения Удължава експлоатационния живот и подобрява външния вид на автомобилния интериор.Придава блясък, премахва статичното електричество. Перфектно почиства, подновява и защитава таблото, тапицерията и гумените повърхности. Предпазва от стареене и напукване, също и  от  прах, мръсотия и мазнини. Предотвратява замръзването и повреждането на гумените уплътнения на вратите,багажника и пр.капак на автомобилите през зимния сезон. Разфсовка:550мл.