Телефон за поръчки 0898 555 030

Зимни,лятни течности и други

Начало/Зимни,лятни течности и други
 • 3ton TH-650   Пулверизатор Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумени уплътнения Удължава експлоатационния живот и подобрява външния вид на автомобилния интериор.Придава блясък, премахва статичното електричество. Перфектно почиства, подновява и защитава таблото, тапицерията и гумените повърхности. Предпазва от стареене и напукване, също и  от  прах, мръсотия и мазнини. Предотвратява замръзването и повреждането на гумените уплътнения на вратите,багажника и пр.капак на автомобилите през зимния сезон. Разфсовка:550мл.
 • 3ton TB-707  Против изпотяване на стъкла Anti fog Пулверизатор Създаден, да се предотврати изпотяването и замъгляването на прозорците на колите (включително и отопляеми стъкла), подобрява видимостта и увеличава безопасността на движението.Особенно ефективен при значителни температурни промени.Запазва си ефекта  на  кристална прозрачност за дълго време .Не оставя никакви следи.Може да се използва за предотвратяване на изпотяване на витрини, стъкла за прозорци, огледала и др. Изключително икономичен. Разфасовка:Пулверизатор -200 мл.
 • 3ton ТР-127 Паста за полиране на фарове,стопове и мигачи. Head lamp polish   Предназначена за отстраняване на повърхностни драскотини, следи от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи на слънцето и химично разграждане. Използва се за полиране на прозрачните пластмаси по автомобила (потъмнели фарове, мигачи, стопове, и др.). Възстановява  тяхната прозрачност. Указания за употреба:Нанесете върху чиста повърхност тънък слой от пастата.После с памучен парцал полирайте с кръгообразни движения- отначало леко после по силно.След това избършете.ТОВА Е.Една тубичка е достатъчна за минимум 10-15 фара в зависимост от тяхната  големина. Разфасовка:110гр.
 • 3ton TP-125 Известно е, че микро дефекти като драскотини,дълбоко вкоренена мръсотия и др. неизбежно се появяват по превозното средство по време на неговата екслоатация. Това неизбежно води не само до влошаване на външния вид, но също така допринася за агресивното действие на околната върху автомобила. Ефективно средство за защита на каросерията на автомобила, като се гарантира отстраняването на не големи драскотини по повърхностите, упорити петна, избледняване и дефекти по боята. В допълнение, пастата полира боята, като и  придава перфектен блясък. Не съдържа силикон. Разфасовка:110гр.
 • 3ton Антидъжд -  TB-700 Invisible wipers Достатъчно е да нанесете 3ton Антидъжд върху предното  стъкло и ще можете да се насладите на перфектна видимост. Прави шофирането по-безопасно и  подобрява видимостта.Управлявайте превозното средство, дори и без да пускате  чистачките, като по този начин удължавате живота им. Състава не оставя следи и петна  по повърхността. Колкото по-често се използва,толкова по-добре стъклото устоява на мръсотия и износване.Мръсотията и кишата ще ви създават по-малко неудобства, като почти не се задържат върху третираните повърхности.След обработка покритието се задържа  дълго.Един флакон е достатъчен за минимум 10 третирания на стъклото-няколко години. Може да обработите също,страничните и задните стъкла,огледалата,шлемове,както и плочките в банята,душ-кабини,мивки,външните стъкла на дома и др. И между другото,значително ще намали консумацията на течност за чистачки. Начин на приложение:Нанесете равномерно върху добре почистено и сухо стъкло. Разнесете го   по цялата повърхност.Оставете да престои минутка и полирайте с памучен парцал. За още по-добър ефект,може да повторите процедурата. Разфасовка: 200мл.
 • 3ton T-500 Лятна течност за чистачки-концентрат Благодарение на  съдържащите ПАВ- повърхностно-активни добавки, ефективно почиства стъклото от пътния прах, сажди и мръсотия. Обезмаслява стъклената и  работната повърхност на чистачките,като не оставя следи  Не вреди на изделия от каучук и металните части на колата. Специалните антикорозионни добавки защитават миячната система  от корозия. С концентрат - 354 мл от продукта могат да получат до 35 литра готова течност. Разфасовка-354 мл.
 • Разпродажба
  Професионален продукт за безконтактно измиване на автомобили и камиони. Произведен в Русия от DELFIN CHEMICALS под контрола на американската компания 3ton Autochemical U.S.A. Съдържа мощни миещи добавки на основата на съвременни ПАВ(Повърхностно активните вещества) от последно поколение,които значително усилват почистващият ефект. Ефективно премахва всички видове замърсявания,като например асфалт, следи от смоли и насекоми , прах, сажди и др.Безопасен   за всички видове покрития. Запазва блясъка и предпазва от влиянието на околната среда . Инструкция за употреба. Замърсената повърхност се обработва предварително със струя вода под налягане . Приготвя се работен разтвор в съответствие с инструкциите и вида на използваното оборудване. При липса на инструкции :за пеногенератори - използвайте съотношение 1:25-1:50 . За оборудване с ( пенокомплект) -шампоана се нанася без разреждане или разреден 1:1-1:5 в зависимост от степента на замърсяване. Нанесете го върху колата , времето за изчакване е не повече от 5-6 минути .Препарата да не се оставя да изсъхне. Изплаква се с водна струя под налягане. Предпазни мерки. Продуктът е за професионална употреба . Когато се използва да се носи защитно облекло , очила и ръкавици . В случай на контакт с очите , веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Разфасовка-1/10 литра
 • В състава му са включени натурални и синтетични восъци,които надеждно защитават боята на автомобила от агресивни влияния на околната среда . Възстановява първоначалния блясък и предпазва от избледняване на цветовете . Ефективно средство за дълбоко и щадящо измиване на каросерията на автомобила и другите покрития . Мощната пяна разтваря и най- упоритите замърсявания , прах, смоли , сол, следи от насекоми.Високо ефективен при обработка на винил, алуминий, хром и стъкло.При изплакване с вода, не оставя следи. Биологично чист състав . Разфасовка - 550 мл
 • Удобна и безопасна. Силиконовата грес е с много полезни приложения. Изработва се на базата на силиконово масло и примеси от други компоненти. Използвайте я в различни ситуации. Предотвратява дългосрочно скърцането при изделия от каучук,пластмаса,желязо. За какво се използва силиконовата смазка?Силиконовата смазка се използва в различни части на автомобила.Една от възможностите е да се използва при смазване на пластмасови и каучукови части, които са обект на триене. В крайна сметка, често сме раздразнени от звука на пластмасовото триене.Единствената възможност е да използваме силиконова смазка и да забравим за този ужасен звук завинаги. Също така, смазочното вещество на основата на силикон много добре актуализира цвета на пластмасата.Също е в състояние да предотврати замръзване на автомобилни ключалки, тъй като е устойчива на замръзване.Допринася за по-лесното отваряне на ключалките,поради факта, че тези продукти са силно проникващи и могат да стигнат до най-труднодостъпните места.Използва се и за обработка на уплътнения на прозорци и врати на кола,като предотвратява тяхното замръзване,залепване и стареене. Разфасовки: 335мл/520мл.
 • Високо ефективно средство за размразяване и предотвратяване от замръзване на ключалки-автомобилни (врати, багажник),катинари, секретни брави и др. Предпазва от корозия и смазва . Ефективно неутрализира от ключалките и други подобни устройства-замръзнала вода и предотвратява повторно замръзване. Разфасовка Т-010 - 60мл..
 • 3ton    ТH-522 пулверизатор През януари 2015 г.  спечели първото място сред руските и западни аналози, според версията на изданието "Driving". Пълна статия https://www.zr.ru/content/articles/747943-zamerzajka-chem-razmorozit-stekla/   Идеалният препарат за премахване на сняг и лед от автомобилните стъкла,фарове и огледала. Мигновено премахва леда от прозорците и предотвратява повторната му поява . Не вреди на гумените и метални повърхности,както и на боята . Обезмаслява стъклата и работната повърхност на чистачките.   Разфасовка ТH-522  550мл 
 • 3ton T-025 Силиконова смазка Рол-он( за икономично и прецизно нанасяне).С дълготраен ефект. Силиконовата смазка се използва за обработка на гумените уплътнения на вратите,люка, багажника и капака на колата.Използва се и в бита-врати,уплътн.на прозорците,гаражи и др. Предотвратява замръзването и залепването на гумените уплътнения,тяхното разкъсване и естественото стареене и напукване .Образува устойчив и водоотблъскващ полимерен слой. Рол-она е много  икономичен-достатъчен за обработка на всичките гумени уплътнения на няколко автомобила. Редовното му използване възвръща еластичността и удължава живота на гумените уплътнения и пластмасови детайли.С дълготраен ефект. Работен диапазон : от -40 ° C до + 200 ° C Начин на приложение:Нанесете върху чиста и суха повърхност. Разфасовка - 50мл.
 • Изчерпан
  Специално разработена екологична нискотемпературна течност за пренос на топлина ,на глицеринова основа. Предназначена е за използване във всички видове автономни системи за затопляне като работен флуид , който има висок топлинен капацитет . Осигурява надеждна работа в температурния диапазон от -30 ° C до 100 ° C. Специално подбрани добавки предпазват от корозия и предотвратяват образуването на котлен камък..Безвреден за стомана, мед , чугун , алуминий, месинг и спойки . Не е активен към пластмасови и метални тръби . Охладителят е с висока стабилност и гарантира надеждна експлоатация в рамките на 5 години или 10 отоплителни сезона . ВНИМАНИЕ: Охладителят е готов за употреба , не се разрежда с вода . Той се използва при температури до -30 ° С. При температури под -30 ° C охлаждащата течност може частично да кристализира. Процесът на замразяване и затопляне на течността е многократно обратим , и не засяга свойствата и . Разфасовка – 30 литра.