Телефон за поръчки 0898 555 030

За автомивки

 • В състава му са включени натурални и синтетични восъци,които надеждно защитават боята на автомобила от агресивни влияния на околната среда . Възстановява първоначалния блясък и предпазва от избледняване на цветовете . Ефективно средство за дълбоко и щадящо измиване на каросерията на автомобила и другите покрития . Мощната пяна разтваря и най- упоритите замърсявания , прах, смоли , сол, следи от насекоми.Високо ефективен при обработка на винил, алуминий, хром и стъкло.При изплакване с вода, не оставя следи. Биологично чист състав . Разфасовка - 550 мл
 • Разпродажба

  Очистител двигател-външно ТН-513

  Original price was: 8.00 лв..Current price is: 6.00 лв..
  Ефективно средство за премахване на сажди,, мазнини, масла и други замърсители. Лесно се измива с вода. Безвреден за повечето повърхности- гума, пластмаса и метал. Препоръчително е да се използва няколко пъти в годината, особено преди началото на зимният сезон,след ремонт на двигателя, преди продажба на превозното средство. Не изисква специални умения или инструменти.Може да се използва като обезмаслител. Разфасовка 550мл
 • 3ton TH-650   Пулверизатор Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумени уплътнения Удължава експлоатационния живот и подобрява външния вид на автомобилния интериор.Придава блясък, премахва статичното електричество. Перфектно почиства, подновява и защитава таблото, тапицерията и гумените повърхности. Предпазва от стареене и напукване, също и  от  прах, мръсотия и мазнини. Предотвратява замръзването и повреждането на гумените уплътнения на вратите,багажника и пр.капак на автомобилите през зимния сезон. Разфсовка:550мл.
 • 3ton TP-125 Известно е, че микро дефекти като драскотини,дълбоко вкоренена мръсотия и др. неизбежно се появяват по превозното средство по време на неговата екслоатация. Това неизбежно води не само до влошаване на външния вид, но също така допринася за агресивното действие на околната върху автомобила. Ефективно средство за защита на каросерията на автомобила, като се гарантира отстраняването на не големи драскотини по повърхностите, упорити петна, избледняване и дефекти по боята. В допълнение, пастата полира боята, като и  придава перфектен блясък. Не съдържа силикон. Разфасовка:110гр.
 • 3ton TB-707  Против изпотяване на стъкла Anti fog Пулверизатор Създаден, да се предотврати изпотяването и замъгляването на прозорците на колите (включително и отопляеми стъкла), подобрява видимостта и увеличава безопасността на движението.Особенно ефективен при значителни температурни промени.Запазва си ефекта  на  кристална прозрачност за дълго време .Не оставя никакви следи.Може да се използва за предотвратяване на изпотяване на витрини, стъкла за прозорци, огледала и др. Изключително икономичен. Разфасовка:Пулверизатор -200 мл.
 • 3ton T-025 Силиконова смазка Рол-он( за икономично и прецизно нанасяне).С дълготраен ефект. Силиконовата смазка се използва за обработка на гумените уплътнения на вратите,люка, багажника и капака на колата.Използва се и в бита-врати,уплътн.на прозорците,гаражи и др. Предотвратява замръзването и залепването на гумените уплътнения,тяхното разкъсване и естественото стареене и напукване .Образува устойчив и водоотблъскващ полимерен слой. Рол-она е много  икономичен-достатъчен за обработка на всичките гумени уплътнения на няколко автомобила. Редовното му използване възвръща еластичността и удължава живота на гумените уплътнения и пластмасови детайли.С дълготраен ефект. Работен диапазон : от -40 ° C до + 200 ° C Начин на приложение:Нанесете върху чиста и суха повърхност. Разфасовка - 50мл.
 • 3ton Антидъжд -  TB-700 Invisible wipers Достатъчно е да нанесете 3ton Антидъжд върху предното  стъкло и ще можете да се насладите на перфектна видимост. Прави шофирането по-безопасно и  подобрява видимостта.Управлявайте превозното средство, дори и без да пускате  чистачките, като по този начин удължавате живота им. Състава не оставя следи и петна  по повърхността. Колкото по-често се използва,толкова по-добре стъклото устоява на мръсотия и износване.Мръсотията и кишата ще ви създават по-малко неудобства, като почти не се задържат върху третираните повърхности.След обработка покритието се задържа  дълго.Един флакон е достатъчен за минимум 10 третирания на стъклото-няколко години. Може да обработите също,страничните и задните стъкла,огледалата,шлемове,както и плочките в банята,душ-кабини,мивки,външните стъкла на дома и др. И между другото,значително ще намали консумацията на течност за чистачки. Начин на приложение:Нанесете равномерно върху добре почистено и сухо стъкло. Разнесете го   по цялата повърхност.Оставете да престои минутка и полирайте с памучен парцал. За още по-добър ефект,може да повторите процедурата. Разфасовка: 200мл.
 • 3ton ТР-127 Паста за полиране на фарове,стопове и мигачи. Head lamp polish   Предназначена за отстраняване на повърхностни драскотини, следи от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи на слънцето и химично разграждане. Използва се за полиране на прозрачните пластмаси по автомобила (потъмнели фарове, мигачи, стопове, и др.). Възстановява  тяхната прозрачност. Указания за употреба:Нанесете върху чиста повърхност тънък слой от пастата.После с памучен парцал полирайте с кръгообразни движения- отначало леко после по силно.След това избършете.ТОВА Е.Една тубичка е достатъчна за минимум 10-15 фара в зависимост от тяхната  големина. Разфасовка:110гр.
 • Разпродажба

  3ton Автошампоан за безконтактно измиване

  Original price was: 35.00 лв..Current price is: 30.00 лв..
  Професионален продукт за безконтактно измиване на автомобили и камиони. Произведен в Русия от DELFIN CHEMICALS под контрола на американската компания 3ton Autochemical U.S.A. Съдържа мощни миещи добавки на основата на съвременни ПАВ(Повърхностно активните вещества) от последно поколение,които значително усилват почистващият ефект. Ефективно премахва всички видове замърсявания,като например асфалт, следи от смоли и насекоми , прах, сажди и др.Безопасен   за всички видове покрития. Запазва блясъка и предпазва от влиянието на околната среда . Инструкция за употреба. Замърсената повърхност се обработва предварително със струя вода под налягане . Приготвя се работен разтвор в съответствие с инструкциите и вида на използваното оборудване. При липса на инструкции :за пеногенератори - използвайте съотношение 1:25-1:50 . За оборудване с ( пенокомплект) -шампоана се нанася без разреждане или разреден 1:1-1:5 в зависимост от степента на замърсяване. Нанесете го върху колата , времето за изчакване е не повече от 5-6 минути .Препарата да не се оставя да изсъхне. Изплаква се с водна струя под налягане. Предпазни мерки. Продуктът е за професионална употреба . Когато се използва да се носи защитно облекло , очила и ръкавици . В случай на контакт с очите , веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Разфасовка-1/10 литра