Телефон за поръчки 0898 555 030

Горивна система дизел

 • 3тon TT-119 НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ Концентрат със специална  формула-предназначен за почистване на дюзите и цялата горивна система на дизелови двигатели с директно впръскване на горивото,работещи при тежки условия. Бързо и ефективно почиства- дюзи,челото на буталото,резервоара,горивопроводите, горивна помпа,всмукателните клапaни и резервоара. Премахва водата, разтваря утайките и шлаките.Намалява  разхода на гориво и увеличава  мощността.Забавя максимално корозията в горивната система.За всички превозни средства с дизелови двигатели-леки и тежкотоварни.При силно замърсени дюзи,може да се наложи повторна обработка. -Повишава мощността и динамиката на превозното средство -Намалява разхода на гориво -Увеличава коефициента на полезно действие -Намалява вибрациите и шума на двигателя -Намалява вредните емисии и детонацията на двигателя. -Подобрява работата на празен ход. -Помага да се избегнат скъпи ремонти или подмяна - дюзи и др.скъпи части. -За оптимална работа на двигателя се препоръчва профилактика на всеки 3000 км. За 500-700л.гориво Начин на употреба-Добавете съдържанието(1-1,5мл.на 1литър гориво) в резервоара, преди да заредите Разфасовка :520мл.
 •  3ton  ТТ-311  При понижаване  на външната температура,парафина в дизеловото гориво кристализира.В резултат на това, в горивният филтър започват да се събират кристали.Затруднява се или напълно спира преминаването на горивото през горивния филтър,дюзите и горивопроводите.Тук на помощ идва ДИЗЕЛ-АНТИГЕЛ И ОЧИСТИТЕЛ ГОРИВНА СИСТЕМА. -Предназначен за отстраняване на всички проблеми,които възникват при дизеловите двигатели, свързани с горивото. Предотвратява запушване на горивният филтър  и образуването на отлагания,помага за поддържане на дюзите чисти и удължава живота им. Предпазва от корозия, резервоара и горивопроводите. Отстранява водата от горивната система. Спомага за пълното изгаряне на горивото.Повишава течливоста при ниски температури.Ефективен до -45 градуса,като добавка в зимно гориво и до-20 градуса,като добавка в лятно гориво. Начин на употреба-Преди да се добави към горивото,добавката трябва да престои няколко часа на стайна температура.Добавете съдържанието в резервоара, преди да заредите гориво. Разфасовка:- 520мл  за  500 литра гориво
 • За по-чист дизелов двигател. Благодарение на патентованата формула,ефективно почиства дизеловата горивна система на двигателя, по-специално резервоара за гориво,дюзите, всмукателните клапани, горивната камера. Отстранява мръсотията от системата, разтваря саждите и смолистите отлагания. Почиства дизеловата дюза,като значително подобрява нейните впръскващи характеристики.Забавя процеса на корозия. Редовната употреба удължава живота на двигателя.   Улеснява стартирането на двигателя Намалява разхода на гориво Намалява  шума и вибрациите на двигателя Увеличава мощността и динамиката на автомобила Намалява вредните емисии и детонацията на двигателя. Подобрява празния ход. Помага да се избегнат скъпи ремонти или подмяна на дизеловите дюзи.   Начин на прилагане: За поддържане на горивната система в нормално работно състояние се препоръчва използването на добавката при всяко зареждане. Добавете съдържанието в резервоара за гориво преди зареждане в пропорция: 1 бутилка (354 ml) за 70-80 литра гориво.
 • Противокристализационна добавка за дизелово и бензиново гориво- концентрат за 500л. Може да се използва и като антигел. Когато околната температура падне под 0 градуса по C, водата в горивото замръзва и  блокира работата на горивният  филтър, горивопроводите,дюзите и помпата. При използването на колата ви в суров зимен ден с  лятно гориво, наличието на бутилка (жидкост-и) ще ви спести  риска да замръзне горивото по средата на магистралата. Всичко, от което се нуждаете, е да изсипете нужното количество течност в резервоара. Преимущества: -Предотвратява отделянето и залеждането на попаднала вода в горивото. -Възпрепятства обледеняването на карбуратора и горивните филтри. -Улеснява стартирането на двигателя в студено време. -Не понижава октановото число на бензина и цетановото на нафтата. -Много ефективна при резки понижения на температурите. Механизъм на действие:При добавяне на течност "И" към горивото се осигурява повишена филтруемост, която остава до температури от -50ºС. Това увеличава разтворимостта на ледените кристали в горивото и при вода в горивото, смесено с добавката се образува разтвор, който се характеризира с ниска температура на замръзване. В условия на резки температурни спадове течност „И“ предотвратява образуването на кондензат на дъното на резервоарите за гориво. Резултатът от неиното действие е емулгирането на въглеводороди, съдържащи се в горивото, с алкохолни разтвори. По този начин водата се свързва с горивото и не образува тапи в горивната система. -Икономична -1 литър за 500 литра гориво Излейте в резервоара преди зареждане на гориво в съотношение: 20мл. на 10 литра гориво. Разфасовка:1 литър    
 • Wynn`s Diesel Particulate Filter Cleaner (DPF Cleaner) е добавка за дизелови двигатели, която намалява въглеродните емисии и почиства и регенерира филтрите за твърди частици.
  ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Намалява образуването на сажди по време на цикъла на изгаряне на гориво. • Изчиства и регенерира блокираните филтри за сажди без демонтаж. • Пълно изгаряне на частиците от сажди по време на шофиране. • Избягвайте честите разходи за поддръжка, свързани с ръчната регенерация на блокирания филтър. • Оптимизира изгарянето и намалява разхода на гориво. • Особено подходящ за шофиране в града. • Може да се използва в комбинация с вградени регенерационни системи. • Ултра бърз резултат!
  Употреба:
  Добавете една бутилка от 325 мл към минимум 40 литра дизел. Добавете всеки 3-ти пълнеж в резервоара. В случай, че обикновено изминавате само много къси разстояния (по-малко от 1 км или шофиране със стоп и отиване), се препоръчва да изминете по-дълги разстояния (за предпочитане повече от 10 км), за да имате пълна регенерация.