Телефон за поръчки 0898 555 030

Автохимия

  • Благодарение на подобрената формула на активната пяна, ефективно почиства упоритите замърсявания. Премахва петна и възстановява загубения цвят. Създава проникващ слой пяна, който остава на повърхността, не абсорбира и не се оттича, което ви позволява да почиствате седалките, тапицерията на вратите,тавана и пода. Освежава и ароматизира въздуха. Код - TC-541 Вместимост - 520 мл
  • Където други-аналогични продукти не могат да ни помогнат,остава да пробваме ТЕЧЕН ГАЕЧЕН КЛЮЧ с молибден Изключително ефикасен продукт.Използва се широко в автосервизите и бита. Проектиран за ефективно разделяне на ръждясали и залепнали части на крепежни елементи, без да ги поврежда. Може да се използва за смазване на скърцащи панти, пружини,ключалки, включително в ежедневието. Прониквайки в дълбочина в пролуките между частите, омекотява и разтваря ръждата, като бързо възстановява подвижността на резбовите връзки. Измества влагата, като предпазва от повторна корозия. Съдържащият се в състава молибденов дисулфид образува тънък филм, осигуряващ максимална защита на контактуващите елементи, намалявайки триенето. Разфасовка - 335 мл.
  • Изчерпан
    3ton ТР-107-PRO-Series Предназначена за бързо и надеждно свързване, ремонт, уплътняване на фуги, както и за възстановяване на загубени фрагменти от продукти от черни и цветни метали, работещи при температури от -60 ° C до + 150 ° C.Съдържа активен метализиращ компонент, който подобрява свързването. Може да се използва и за работа с пластмаса, стъкло, керамика и дърво в различни комбинации. Осигурява надежден ремонт в условия на висока влажност, на мокри и мазни повърхности, при ниски температури (до -10 ° C), при условие че сместа се омесва в топло помещение. Опаковка - 55 g
  • Изчерпан
    Преобразувател на ръжда с цинк. Rust solvent Zn+   Предназначен да модифицира корозията и ефективно да защитава  повърхностните детайли на автомобилите, строителни метални  конструкции, навеси и покриви, тръби, водопроводни тръби, газопроводи, мостове,хидротехнически съоръжения, кейове и платформи, строителни машини, железопътния транспорт, селскостопанска техника и други метални изделия, експлоатирани в агресивна промишлена атмосфера в умерен, тропически и студен климат.Активните цинкови йони стъпват в реакция с ръждиви продукти,модифицират ги  и преобразуват железния оксид в устойчив на корозия металоорганичен слой.Върху него може да се нанася грунд, боя или друго функционално покритие. Наличието на активни цинкови йони дава възможност за допълнителна защита на повърхността,като се удължава срока на експлоатация на металните повърхности. По информация от клиенти,превъзхожда по ефективност всички аналози на пазара. Указания за употреба: Преди да нанесете е необходимо,да премахнете ронливият слой ръжда,смазка или др.замърсявания.Разклатете и нанесете в 2 слоя на чиста и обезмаслена повърхност при температура на окръжаващата среда не по-ниска от +10° C.След обработка с ръждопреобразувателя,преди да нанесете боя, металната повърхност може да се измие с вода и подсуши.Боядисването трябва да стане в рамките на същия ден а повърхноста да е суха. Разфасовка: 550мл.  
  • 3ton ТР-127 Паста за полиране на фарове,стопове и мигачи. Head lamp polish   Предназначена за отстраняване на повърхностни драскотини, следи от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи на слънцето и химично разграждане. Използва се за полиране на прозрачните пластмаси по автомобила (потъмнели фарове, мигачи, стопове, и др.). Възстановява  тяхната прозрачност. Указания за употреба:Нанесете върху чиста повърхност тънък слой от пастата.После с памучен парцал полирайте с кръгообразни движения- отначало леко после по силно.След това избършете.ТОВА Е.Една тубичка е достатъчна за минимум 10-15 фара в зависимост от тяхната  големина. Разфасовка:110гр.
  • 3ton TP-125 Известно е, че микро дефекти като драскотини,дълбоко вкоренена мръсотия и др. неизбежно се появяват по превозното средство по време на неговата екслоатация. Това неизбежно води не само до влошаване на външния вид, но също така допринася за агресивното действие на околната върху автомобила. Ефективно средство за защита на каросерията на автомобила, като се гарантира отстраняването на не големи драскотини по повърхностите, упорити петна, избледняване и дефекти по боята. В допълнение, пастата полира боята, като и  придава перфектен блясък. Не съдържа силикон. Разфасовка:110гр.