Всеки има право да избира, да се движи и да бъде щастлив

Смятате ли, че вашето превозно средство е голяма инвестиция? Поддръжката с качествени и надеждни продукти на INA MAZIVA няма да изисква големи инвестиции в автомобила Ви. Нашите продукти отговарят на много стриктни изисквания в автомобилната индустрия и поддържат автомобила Ви на максимална ефективност. Вижте сами!

Традицията на INA за производство на масла и смазки започва отдавна през 1883 г. и имаме честта да кажем, че INA MAZIVA принадлежи към доста малка група от най-старите производители на смазочни масла в тази част на Европа.Този факт ни изпълва с гордост, тъй като единствените производители в тази индустриална група, които са в състояние да поддържат бизнеса си, са тези, които успяха да хармонизират опита и знанията, необходими за производството на смазочни материали, за да усъвършенстват старите и да формулират нови продукти и да отговарят на все по-нарастващите изисквания на потребителите, както и успешно да се бори с бурните икономически, технически, технологични и пазарни промени.

Смазочните материали са важен структурен елемент на машините и превозните средства. Експлоатацията на тези съвременни цивилизационни продукти би била практически невъзможна без смазочни масла, смазки и сродни продукти, а отсъствието на качествени смазочни материали би направило това много трудно и неефективно. Без смазки и смазване няма да можем да се възползваме от предимствата на съвременното техническо общество.

Имаме удоволствието да подчертаем, че общата продуктова гама обхваща няколко стотин вида продукти и формулировки, създадени в научноизследователски лаборатории, които представляват реакция на изискванията на пазара и потребителите.

Благодарение на тяхното качество, много от смазочните масла и смазки на INA се превърнаха в разпознаваема търговска марка- INA на вътрешния и околните пазари.

Традицията, концентрацията на знания и опит, развитието и усъвършенстването на продуктите и процесите, както и непрекъснатото внимание към пазара и потребителите са довели до качеството на продуктите. Така нашите смазочни материали са силен конкурент на непрекъснато нарастващата конкуренция с най-известните световни компании и производителите на смазочни масла и смазки.

И накрая, бихме искали да подчертаем, че INA MAZIVA поддържа целия глобален опит и постижения, за да развие по-екологично съобразни продукти, което по този начин би представлявало по-малък риск за околната среда. Ние сме много успешни в изпълнението на тази цел и вярваме, че и в бъдещето ще можем да представим още по-добри свойства не само на съществуващите, но и на новите продукти в нашата програма – INA MAZIVA.

Тази традиция е на повече от 125 години. Освен това INA поддържа контакти с известни производители на превозни средства и промишлено оборудване с цел получаване на разрешителни за употреба на смазочни материали-INA в превозни средства или оборудване на превозни средства и  индустриални системи на компании като: BMW, Cincinnati Machine, Cummins, Denison Hydraulics, FAG, General Motors, Husqvarna, JASO, MAN, Mercedes-Benz, MTU, Opel, Pielstick,Renault, Steyr, Vickers, Voith, Volvo, Volkswagen-Audi-Seat-Škoda,ZF Friedrichshafen  и др.

Експертите на INA са много горди от  признанията, които получиха за своите
смазочни материали на международни панаири за иновации като Eureka в Брюксел, Inpex в Питсбърг,
Промишлен  панаир ARCHIMEDS в Москва, многобройни награди в Хърватия, особено на
Панаир Инова и  Хърватската икономическа камара.

INA притежава сертификати в съответствие със стандартите ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004 и спецификацията OHSAS 18001: 2007, получена от компанията Bureau Veritas Quality International.

 

LUXE

luxe-logoДумата „лукс“ на английски звучи като luxury , lux, на италиански – di Lusso , на испански – De Lujo – но на всеки език на света , това означава- високо качество . “
Международното търговско сдружение Delfin Group разполага със собствена версия на превода – LUXE – високо – качествени моторни масла и специални течности,създадени по най-нова технология с високо-производителни производствени линии.
Първото и осново полагащо подразделение, което е включено в структурата на Delfin Group Worldwide  , е компанията, която произвежда смазочни материали под марката Luxoil.Luxoil – едно от най-старите предприятия в района на Москва за производство на моторни масла ,произведено от съоръженията  на Пушкинский завод. „Благодарение на обновяването на производствените мощности и въвеждането на нова система за контрол на качеството , маслaтa под марката Luxoil,притежават уникални характеристики и са сериозна конкуренция на водещите местни(Руски) и чужди производители.
През 2008 г. , компанията Luxoil се ребрандира на LUXE.
Днес марката LUXE на  Delfin industry произвежда повече от 100 продукта с модерно оборудване в тясно сътрудничество с фирми от САЩ . Системата за управление на качеството на продукцията е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Благодарение на добавените пакети присадки в маслата, на водещите производители  Infineum, Afton и Lubrizol,качеството е от най-високо ниво.

LUXE – време е да вървим напред !

 

OIL RIGHT

oilright-logoOIL RIGHT – една от най-старите марки , притежавани от Delfin Group и е на пазара -повече от 10 години .
Преведено « oil »петрол, индустриалнo маслo, грес , моторно масло . Превод « right » ( англ) – правота,коректност , точност, честност.
OIL + RIGHT – « ПРАВИЛНО МАСЛО “ – тази концепция ние сме вложили в името на нашите продукти (качествено масло на справедлива цена.)
Компанията се старае да се развива по отношение на качеството и професионализма ,да отговаря на нуждите и предпочитанията на потребителите.Също и да  разширява продуктовата си линия,за да е винаги в крак с времето.  Обръщайки внимание към детайла , ние правим нашите продукти лесно разпознаваеми,като се  грижим еднакво добре за качеството на съдържанието и приличния външен вид .
ОЙЛРАЙТ™ осигурява на купувачите си  основни предимства:
-Първо – всичките продукти ОЙЛРАЙТ ™ се произвеждат от свои собствени производствени съоръжения . Туби , печат ( етикети ) и опаковките за масла също са произведени в завода , така че ние можем бързо да отговорим на нуждите на клиентите и променящите се пазарни условия .
-Второ – при производството на продукцията ОЙЛРАЙТ ™ непрекъснато се осъществява постоянен контрол на качеството от квалифицираните специалисти на компанията,които разполагат
със сертифицирано лабораторно оборудване.
В момента ОЙЛРАЙТ™ предлага на потребителите пълна гама от масла и смазочни материали . Отделно от голямата гама , автомобилни масла за двигатели, има масла и за 2-тактови и 4-тактови двигатели . Продуктите на марката се търсят в много региони на Русия , ОНД,балтийските страни и България. Сред нашите редовни клиенти на много предприятия в различни индустрии : Превоз , строителство, метало и дървообработващата промишленост .

 

ТРИТОН (3ton)

3ton-logoТРИТОН – това е не само най-старият от семейство  саламандри-гущер , който живее на Земята в продължение на милиони години. 3ton – това е автохимия c  най-високо качество.От нас вие получавате- чистота и красота, надеждност и сигурност , безопасност и комфорт за вашият автомобил .
Историята на марката е типичен пример за взаимодействието на водещите съвременни американски технологии,  и Руският промишлен и интелектуален потенциал.
През 1978 г. в САЩ, в щата Охайо, е основан с нестопанска цел  Национален изследователски център за изучаване на ефекта на химикалите върху околната среда и човека( SKSRC Chemical) .  Дългогодишните  уникални изследвания и  разработката на
-високоефективни
-високотехнологични
-безопасни за здравето и околната среда химикали за обслужване на автомобили, са  в основата на основаването на 3ton Autochemical
В средата на 90-те години 3ton Autochemical USA стъпиха на  руския пазар и през 1996 г. подписаха споразумение за партньорство с руската компания Delfin Chemicals .
Според условията на споразумението,
-прехвърля се цялото производство към Русия , а с нея и целия Северноамерикански ноу-хау. Руската страна има необходимите производствени мощности , както и потенциал да организира продажбите и популяризирането на продуктите в ОНД, балтийските държави и страните в Европа. Самото производство в което се използват най-новите технологични решения  на   водещи американски лаборатории и институти  е  под
контрола на експерти от САЩ .
По качество и екологичност, продуктите на 3ton,заемат едно от водещите места на руския и европейски пазар и отговарят  на най-високите международни изисквания.Това не един път  е било доказано по време на престижни международни изложения .
Към днешна дата от многобройната гама  продукти произведени от компанията,най- признатите са
– добавки за намаляване на токсичността на автомобилните газове и аерозоли , които не вредят на озоновия слой.
За научни изследвания и постижения в областта на опазването на околната среда компанията е наградена с  “ Green Ball “ (зелен балон) от Американското сдружение на автомобилистите , както и спечелването  на приза на Международното общество за защита на атмосферата на Земята.
3ton Autochemical – Американска химия  на най-високо световно ниво -с руско лице
-съвременни технологии
-огромен опит
-грижа за всеки един от нашите клиенти.

 

COUNTRY-(градинска висококачествена серия -масла)

bandicam 2014-01-03 14-44-32-444

 

-Ние имаме много дърва за рязане.
-Ние имаме много земя за обработване.
-Ние имаме много сняг.
-Ние имаме много големи реки.
-Следователно,знаем как се правят масла за моторни триони,мотокултиватори,снегоходи,моторни лодки и др.

COUNTRY™ : Лятото не е много  дълго(в Русия)

-Живота в нашите географски ширини може да бъде разделен на два периода.
-Когато е много студено и
-Топлото най-накрая дойде .
Косачки за трева , скутери, верижни триони , мини трактори, тримери , култиватори, мотоциклети и др : всичко това  излиза от гаража и се използва активно през късото лято.
За тази цел , компанията Delfin Group  създаде  търговската марка Country .Това са доказани специализирани масла за 2Тактови и
4 Тактови двигатели. В близко бъдеще марката ще разширява своята гама, която е предназначена специално за градинска техника.
В момента на появяването на първите масла с марката COUNTRY , получихме достатъчен брой положителни отзиви от нашите клиенти .Все повече се увеличава обема на нашите продажби.Това е голям стимул за нас, да работим в тази посока и по-нататъшното развитие на марката.

 

SPECTROL

spectrolТърговската марка SPECTROL , принадлежащи към международната търговска асоциация Delfin Group.Тя има широка гама от всички видове автохимии, масла и автокозметики- премиум клас – качество,което спечели своите потребителите  от двете страни на океана.Продукцията се произвежда на 3 основни производствени площадки ( в Съединените щати, Русия и Латвия) от където излизат повече от 100 позиции на стоки , много от които нямат аналози в света.
Марката е  пионер , която започва историята си през 1987 г. като първия в света производител на защитни металоорганични  добавки .
По време на почти 25 годишната си история, марката многократно е доказала своята иновативност :
– Произведени са първите Руски полусинтетични и синтетични масла
– Първите масла с много класификации в  Русия ;
– Първото в света синтетично масло SAE 0W – 50;
– Първото в Русия оръжейно и двукомпонентно синтетично масло ;
– Първият руски спортен бензин ,
– Първия вискозитетен модификатор ,Усилител на дизелово гориво(цетан +)
– Първото в света двукомпонентно синтетично спортно масло;
– Първият в света сложен компонент с нисък вътрешен коефицент на триене в качеството на  сгъстител на различни масла ;
– Както и много други модерни артикули,изпреварващи своето  време
– Продуктите със запазената марка,мнократно са  печелили награди и златни медали на международни изложения в : Генуа , Москва, Нижни Новгород, Новосибирск и др.Ние имаме продукти,които са одобрени от гиганти в световната автомобилна индустрия като – Porsche , Volkswagen , Daimler Chrysler .
Още преди падането на  Съветския съюз,SPECTROL участва
съвместно с  високотехнологични проекти и технологии на военно промишления комплекс на СССР(ВПК СССР)

От 2005 г. , когато компанията “ Спектр-авто“ се присъедини към асоциацията , броят на общите продукти, пуснати под търговската марка SPECTROL почти се е удвоил за (17 години  от 1987 до 2004 година- 200 милиона бройки ; За 5 години : от  2005  до 2010 година -160 милиона бройки ). .

-Високия научен потенциал на марката до днес ни позволява да бъдем две стъпки по напред  пред голяма част от руските производители. Ето защо, по време на преминаване на марката към  Delfin Group, Ние претърпяхме незначителни промени.Имаме няколко нови технологични продукта ,които превишават по  технически характеристики класа си по API.

В допълнение , на американската производствена база, стартира производството на изцяло нови продукти – синтетични и полу – синтетични масла 5W -20, 5W -30, 10W -30, 10W -40, 20W-50 , съответващи на  API SM.

Към днешна дата , SPECTROL е уникална марка, която съчетава напреднали интелигентни руски разработки , съчетани с мощен американски потенциал. Всички продукти, произведени и продавани от SPECTROL в един или друг регион ,са  напълно фокусирани върху местния пазар . Продуктите си остават същите с времето,само качеството и параметрите им се подобряват.

 

АЛЯSКА

logo аляsка

В продължение на почти три десетилетия , ние произвеждаме технически течности за автомобили. През това време марката “ Аляsка „е спечелила доверието на много американски, европейски , а сега и собствениците на руски автомобили. За тях , “ Аляsка “ не е само химия ,а е синоним на понятия като безопасност, качество и надеждност.

Първите продукти на марката са разработени в сътрудничество със специалисти от 3ton Autochemical USA – компания , създадена с нестопанска цел

През 1992 г. , марката става собственост на  Delfin Group USA . Разширена протодуктова линия “ Aляsка “ по това време е вече добре доказана сред американските потребители.

През 2003 г. , с появата на руския представител International Business Association Delfin Group, антифриз “ Аляsка “ започва бързо да набира популярност сред собствениците на автомобилите в Русия . През същата година марката, получава почетен диплом на “ Стоте най-добри стоки на Русия“ .

Днес “ Аляsка “ – е името на марката, под която се произвежда широка гама от
-течности за автомобили,
-антифриз ,
-антигел за дизелово гориво ,
-дестилирана вода ,
-стъклопочистващи препарати и т.н.
-Оригиналните технологични решения дават на нашите продукти, редица конкурентни предимства.
-Внимателно подбрани пакети с добавки правят  Аляsка “ с по-дълъг живот
-Увеличават устойчивоста на металите към корозия.
-Пасивност към алуминий, каучук, неопрен и керамични части на колата
-Всички продукти , предлагани на пазара под търговската марка “ Аляsка “ са в съответствие с;
-Международни стандарти ASTM D 3306 , SAE J 1034 , ГОСТ и спецификации на автомобилните компании : Audi , BMW , Opel , Mercedes Benz , Volvo , Volkswagen , Chevrolet , Ford , Toyota и др.

 

NANO GREASE

capture-20150904-112331