Телефон за поръчки 0898 555 030

ръжда

Начало/ръжда
  • Където други-аналогични продукти не могат да ни помогнат,остава да пробваме ТЕЧЕН ГАЕЧЕН КЛЮЧ с молибден Изключително ефикасен продукт.Използва се широко в автосервизите и бита. Проектиран за ефективно разделяне на ръждясали и залепнали части на крепежни елементи, без да ги поврежда. Може да се използва за смазване на скърцащи панти, пружини,ключалки, включително в ежедневието. Прониквайки в дълбочина в пролуките между частите, омекотява и разтваря ръждата, като бързо възстановява подвижността на резбовите връзки. Измества влагата, като предпазва от повторна корозия. Съдържащият се в състава молибденов дисулфид образува тънък филм, осигуряващ максимална защита на контактуващите елементи, намалявайки триенето. Разфасовка - 335 мл.
  • Преобразувател на ръжда с цинк. Rust solvent Zn+   Предназначен да модифицира корозията и ефективно да защитава  повърхностните детайли на автомобилите, строителни метални  конструкции, навеси и покриви, тръби, водопроводни тръби, газопроводи, мостове,хидротехнически съоръжения, кейове и платформи, строителни машини, железопътния транспорт, селскостопанска техника и други метални изделия, експлоатирани в агресивна промишлена атмосфера в умерен, тропически и студен климат.Активните цинкови йони стъпват в реакция с ръждиви продукти,модифицират ги  и преобразуват железния оксид в устойчив на корозия металоорганичен слой.Върху него може да се нанася грунд, боя или друго функционално покритие. Наличието на активни цинкови йони дава възможност за допълнителна защита на повърхността,като се удължава срока на експлоатация на металните повърхности. По информация от клиенти,превъзхожда по ефективност всички аналози на пазара. Указания за употреба: Преди да нанесете е необходимо,да премахнете ронливият слой ръжда,смазка или др.замърсявания.Разклатете и нанесете в 2 слоя на чиста и обезмаслена повърхност при температура на окръжаващата среда не по-ниска от +10° C.След обработка с ръждопреобразувателя,преди да нанесете боя, металната повърхност може да се измие с вода и подсуши.Боядисването трябва да стане в рамките на същия ден а повърхноста да е суха. Разфасовка: 550мл.  
  • Изчерпан
    3ton TC-575 Консервационен прей с цинк Tite seal undercoating with zing    Високоефективен антикорозионен материал на базата на цинкови съединения. Съдържанието на цинк в състава,предпазва от въздействието на електрохимичната корозия. Той се използва за защита на кухините (прагове, врати , щендери, странични елементи, и др.), както и за временна закрила на шасито и подкалниците. Може да се нанася директно върху ръждясала повърхност и върху предварително обработени повърхности  с консерванти.Много ефективен при третиране на точкови и други заварки.С 360 градусова дюза в комплект за нанасяне на трудно достъпни места. Указания за употреба: Разклатете за 1-2 минути и нанесете на суха и обезмаслена повърхност.Нанася се при температура на окръжаващата среда +10° C.Препоръчва се нанасяне на 2-3 слоя,като се изчаква както е указано по-долу. При необходимост от повторна обработка:Времето за изсъхване при температура 20° C-1,5-2 часа. Разфасовка:520 мл.
  • СПРЕЙ  ТС-335 Един от най-продаваните артикули. Където други-аналогични продукти не могат да ни помогнат,остава да пробваме ТЕЧЕН ГАЕЧЕН КЛЮЧ Изключително ефикасен продукт.Използва се широко в автосервизите и бита. Благодарение на проникващите и смазващи свойства,спомага детайлите и механизмите да работят изправно и ефективно. Елеменира скърцането, отстранява влагата от металните повърхности, почиства  смоли, лепила и греси. Създава защитен филм против корозия. Прониква дълбоко в ръждата и освобождава ръждясали болтове и гайки. Отзиви на клиентите-Превъзхожда всички негови аналози. Разфасовка - 335 мл.